La família del jove futbolista Gabriel Pérez estudia denunciar l'Hospital d'Igualada

Gabriel Pérez va anar tres cops a urgències i va tenir tres diagnòstics diferents

redacció
28 d'agost del 2016
La família del futbolista igualadí Gabriel Pérez, que va morir dilluns d'una peritonitis provocada pel perforament de l'apèndix, està estudiant si denuncia l'Hospital d'Igualada per negligència mèdica. El fet és que Pérez, de 25 anys, va anar tres vegades, dimarts, dimecres i dijous, a urgències abans que li diagnostiquessin l'apendicitis. En les dues primeres visites els metges li van dir que es tractava d'una gastroenteritis. Els familiars que també es queixen que l'hospital encara no ha contactat amb ells, troben "incomprensible" que els doctors no trobessin abans el què li passava.

Un cop diagnosticat el van portar a la sala d'operacions però la situació ja era molt greu, ja que l'apèndix havia rebentat i tenia una infecció que es va derivar en una peritonitis. La situació de Gabriel va anar a pitjor i el diumenge se'l va portar al Clínic de Barcelona, però ja era tard.

L'ambulància no hi va voler anar

La família també es queixa que després que el diagnostiquessin malament dos cops, el dijous quan van decidir tornar a l'hospital, l'ambulància es va negar a buscar-lo perquè era només una "gastroenteritis". Va haver de ser el germà de Gabriel el que el va portar a urgències, on  a la tercera van veure que era una apendicitis. Per tot això volen denunciar, esperen que ningú torni a passar pel què han passat ells.