La jove Aura Coronado fa dues plates al Campionat d'Espanya d'Alpí en Línia

L'esportista d'11 anys i de Castellar de n'Hug aconsegueix el tercer lloc al Campionat del Món d'Eslàlom

Redacció
25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 20:38h
La jove esportista de Castellar de n'Hug Aura Coronado
La jove esportista de Castellar de n'Hug Aura Coronado | Cedida.
La jove esportista de només 11 anys Aura Coronado, de Castellar de n'Hug, ha tornat a demostrar el potencial als Campionats d'Espanya d'Alpí en Línia, en les disciplines de Gegants i Eslàlom de la categoria U12. En aquests dos, que es van celebrar a la població lleonesa de Villablino el passat 13 i 14 d'agost, la berguedana va aconseguir dues medalles de plata, només superada per l'aragonesa Olatz Suárez, de 12 anys. 

A més, Coronado va aconseguir el bronze al Campionat del Món d'Eslàlom, també celebrat a Villablino. En aquest cas, Olatz va tornar a quedar primera, i la italiana Serena Losio, de 12 anys, es va endur la segona posició. 

Pel que fa a la Copa d'Espanya d'aquest esport, Coronado ocupa, actualment i després de la primera fase, la segona posició. L'any passat, aquesta va quedar tercera a les finals. La segona fase es correrà a Berga el 24 i 25 de setembre, durant la primera prova d'aquest esport celebrada al Berguedà, en la disciplina d'Alpí en Línia, en què es donarà el primer trofeu Berguedà.
 

La jove Aura Coronado, medalla de plata Foto: Cedida.