Els dos berguedans disputaven la cursa de 55 quilòmetres

25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:20h
Ivan Camps, a la UTMB
Ivan Camps, a la UTMB | @ivan_camps
El jove corredor de Berga Ivan Camps, membre de l'Associació Mountain Runners del Berguedà, ha finalitzat en cinquena posició a la OCC de 55 quilòmetres de l’Ultra Trail Mont Blanc. Per altra banda, el d'Avià Pau Bartoló ha aconseguit finalitzat en onzena posició.

El berguedà ha finalitzat la cursa amb 5:53:48, mentre que el d'Avià i coordinador de l'Escola de Trail ha acabat amb 6:16:56. Per sobre seu, el podi se l'han endut Xavier Thevernard, Rachid ElMorabity i Thibaut Baronian. En dones, les millors han estat Mercedes Arcos, Lara Crivell i Sonia Locatelli. No obstant això, Camps també ha estat el corredor més jove que ha quedat en una posició més alta.

Per altra banda, queda pendent la CCC de 100 quilòmetres en què competiran els membres del club Judit Franch, Pau Ventura, Anna Ventura i Carles Sans. Una absència destacable és la de Núria Picas, que ja va confirmar a través d’Instagram que no correria la cursa degut a l’esquinç que es va fer darrerament. En total, sis corredors berguedans, que esperen deixar el llistó ben amunt en aquesta cursa reina de les curses de muntanya.