Sis berguedans competeixen en curses de l'Ultratrail Mont Blanc

La cursa més gran del trail running ja s’ha iniciat en diverses distàncies

25 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:21h
Pau Bartoló, guanyador de la TDS 2015
Pau Bartoló, guanyador de la TDS 2015 | © Ultra-Trail du Mont-Blanc® - Franck Oddoux
L’últim cap de setmana d’agost ha arribat, i en el món de les curses de muntanya destaca un dels grans esdeveniments mundials, l’Ultra Trail Mont Blanc. Es tracta d’una de les proves de trail running més importants del món, per no dir la més important, i hi participen sis berguedans integrants de l'Associació Mountain Runners del Berguedà, en dues de les seves modalitats. Les distàncies i dades de participació de l’esdeveniment de Chamonix són impressionants, amb un seguit de proves que ja van començar amb la sortida de la PTL el passat dilluns dia 22 (290km).

Entre els circuits, destaca la CCC de 100 quilòmetres, i la seva germana petita, la OCC de 55. En aquest cursa, el berguedà Ivan Camps i l'avianès Pau Bartoló han competit per les primeres posicions. Camps ha aconseguit quedar en cinquena posició, mentre que Bartoló, onzè

Pel que fa a la CCC, hi participen els membres del club Judit Franch, Pau Ventura, Anna Ventura i Carles Sans. Una absència destacable és la de Núria Picas, que ja va confirmar a través d’Instagram que no correria la cursa degut a l’esquinç que es va fer darrerament.

Per altra banda, i segons ha informat l'Escola de Trail, els més petits de la casa també s'han estrenat en les curses internacionals.