Borredà viu una de les festes majors més concorregudes dels últims anys

L'alcalde felicita l'entitat Borredà de Festa, organitzadora dels actes

Redacció
24 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:33h
Festa Major de Borredà
Festa Major de Borredà | Pere Gendrau / imatge d'arxiu
Borredà ha viscut, aquest mes d'agost, una de les festes majors més concorregudes que ha tingut el poble durant els últims anys. Aquesta és la sensació dels veïns, segons ha assegurat l'Ajuntament del municipi, que ha destacat la nodrida llista d'activitats, interessants tant per a la gent del poble com per als turistes, que han omplert establiments i cases rurals durant aquesta última quinzena del mes. 

Segons l'alcalde, Joan Roma, “l'enorme varietat d'actes, la bona organització i la coordinació” han estat els factors clau per omplir amb èxit els cinc dies de festa. Per això, ha dit, des del consistori es vol felicitar la gent de Borredà de Festa, l'entitat que ha organitzat les activitats i les ha portat a terme, amb un bon “encaix” en els dies disponibles. 

I tot això, ha destacat l'alcalde, tenint en compte que Borredà “competeix” amb altres pobles que, a no gaire distància, també celebren durant aquests dies les seves festes majors. Per tant, ha dit, “el resultat és la millor prova del bon camí”, que considera que ha de continuar com fins ara.