Publiquen una edició extraordinària de l'Erol amb 200 pàgines sobre Queralt

La presentació de la revista monogràfica es farà aquest dijous a l'Ajuntament de Berga

Redacció
22 d'agost del 2016
Actualitzat a les 16:58h
Portada i contraportada de l'edició extraordinària de l'Erol
Portada i contraportada de l'edició extraordinària de l'Erol
L'esperada revista l'Erol que durant els darrers mesos ha estat preparant un número extraordinari en motiu del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt estarà, en breu, a mans de tothom qui la vulgui llegir. La seva presentació oficial serà aquest proper dijous a les 19.00 hores a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Berga, on es comptarà amb la presència d'alguns dels seus col·laboradors, així com de l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós. 

En l'acte, Ramon Viladés i Ramon Felipó dirigiran unes paraules sobre aquesta publicació extraordinària i monogràfica, i també es podran comprar els primers exemplars de la revista, que arriba fins a les 200 pàgines, i que engloba dos números, el 129 i el 130, en una edició de tardor-hivern. 

Entre els temes que es podran llegir hi consta la història passada i present de Queralt i el santuari, la seva vessant més patrimonial, arquitectònica i artística, aspectes diversos com l'incendi que va patir el 1978, el clima, el funicular i els usos turístics, els records del lloc arran de diverses entrevistes, i l'espiritualitat que envolta el santuari, la verge i la muntanya, que molts consideren sagrada. A més, també incorporarà una salutació del bisbe de Solsona, Xavier Novell, i unes paraules de l'alcaldessa, del rector de la ciutat, Marc Majà, i del capellà custodi de Queralt, Ramon Barniol.
 

Sumari de la propera edició de l'Erol sobre Queralt

Arxivat a