El canvi de dia de les Gangues de Berga porta més turisme i es valora positivament

Berga Comercial destaca les vendes i l'augment de visitants, tot i les quatre gotes de dissabte

Redacció
22 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:10h

Gangues al carrer a Berga Foto: NacióBerguedà


El canvi de dia de les Gangues al carrer de Berga ha comportat, de retruc, una petita modificació de la dinàmica comercial. Aquestes, que es van avançar per no coincidir amb la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, s'han acabat valorant positivament per part dels comerciants, tot i que, segons han explicat des de Berga Comercial a NacióBerguedà, també s'ha de destacar una modificació en els hàbits dels compradors. 

"Va anar més bé divendres que dissabte, cosa que normalment és al revés", han explicat. Des del primer dia, desenes de persones van poder sortir als carrers de la ciutat i rebuscar entre la roba, les sabates i altres complements i objectes, per tal de trobar allò necessari, a uns preus molt més assequibles. El carrer major i el vall van tornar a convertir-se en artèries considerablement transitades, i l'ambient va ser positiu en tots els sentits. 

En aquest punt, doncs, els comerciants han volgut destacar que hi havia força gent, com és habitual, però també molt turisme i persones de fora. Per això, han dit, potser hi havia més gent que passejava sense intenció de comprar que com és habitual, destacant el fet que, fins a finals d'agost, diversos berguedans encara poden estar de vacances. 

Un canvi de data, per tant, que ha influït, tot i que per la mínima, en un cap de setmana de bones vendes, de xafogor, però també truncat per les quatre gotes que van caure dissabte, i que des de Berga Comercial també consideren que van influir. 
Arxivat a