L'alcalde de Sant Jaume de Frontanyà assegura que la zona de l'Ecofestival està neta de deixalles

Els Agents Forestals i els Mossos d'Esquadra van inspeccionar la zona la setmana passada

Cristina Prat
17 d'agost del 2016
Actualitzat a les 8:41h
Agents Rurals inspeccionant la zona on es va celebrar l'Ecofestival
Agents Rurals inspeccionant la zona on es va celebrar l'Ecofestival | Agents Rurals
La zona on es va celebrar l'Ecofestival de Sant Jaume de Frontanyà està neta de deixalles i en bon estat, segons ha explicat a NacióBerguedà l'alcalde de Sant Jaume de Frontanyà, Rubén Lladós. 

Així doncs, en declaracions de l'alcalde del municipi a aquest diari, la setmana passada els Agents Forestals i els Mossos d'Esquadra van inspeccionar la zona on alguns veïns de la població van tirar fotografies amb deixalles i brossa, resultant de la celebració del festival de música electrònica que s'hi va celebrar el passat mes de juliol. 

Els agents, juntament amb el mateix alcalde, van recórrer el perímetre i no van trobar deixalles a la zona, tal i com s'observaven en algunes fotografies preses per veïns del municipi. En aquest sentit, l'alcalde ha exposat que "hi ha persones que continuen tirant guerra sobre el tema" i que les fotografies podrien estar fetes just després de finalitzar-se al festival, quan encara no s'havia recollit tota la brossa.  

Segons ha explicat Lladós, l'empresa organitzadora del festival tenia temps fins aquest 15 d'agost per deixar la finca en bon estat i netejar-la. Aquest, ha precisat que, "les primeres setmanes, el terreny estava molt fangós perquè havia plogut i els camions no van poder accedir al recinte per fer la recollida". 

La qüestió ara, ha sentenciat l'alcalde, "és que han vingut els estaments oficials, han fet l'informe corresponent i tot està correcte".