La Comissió del Centenari prepara diverses caminades pels entorns del Santuari de Queralt

Les rutes es faran durant aquest mes d'agost i el proper mes de setembre

Redacció
16 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:47h
Queralt
Queralt | TV3
La Comissió del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt ha preparat per aquests propers mesos d'agost i setembre un seguit de rutes als entorns de Queralt, sota el títol "Històries de Queralt". Concretament seran sis caminades, cada una d'elles amb un objectiu al darrere, ja sigui didàctic o simplement de coneixement de l'entorn. La primera es farà el proper dijous 18 d'agost i anirà a les Fonts de l'estret del Guiu. L'endemà, divendres 19 d'agost, es farà la segona i permetrà aprendre una breu història de Queralt. Divendres 26 d'agost es durà a terme la ruta que donarà a conèixer qui vivia a Queralt en temps de Jesucrist. 

De cara el setembre es farà una sortida el dilluns dia 5 on es parlarà de l'època en què el baró de Maldà es trobava a Queralt, dimarts dia 6 es farà la ruta que porta per títol "Mossèn Cinto Verdaguer a Queralt" i finalment, la darrera caminada serà dimecres 14 de setembre i tractarà sobre la Guerra Civil a Queralt.

Totes les sortides s'iniciaran a les 8.30 hores davant de la porta del Santuari de Queralt, excepte la primera, del proper 18 d'agost, que començarà a l'aparcament del berenador de la Font Negre. L'activitat és gratuita i per participar-hi no és necessari inscriure's prèviament. 

 
Arxivat a