Sant Jaume de Frontanyà s'integra a la Central de Compres del món local

Es tracta d’un servei d’assegurances de responsabilitat civil general

Redacció
10 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:31h
Sant Jaume de Frontanyà
Sant Jaume de Frontanyà | Wikicommons / Marc Solé
El municipi més petit de Catalunya, Sant Jaume de Frontanyà, s’ha adherit a la Central de Compres del món local, impulsada per l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). Concretament, ho ha fet per beneficiar-se del servei d’assegurances adreçat específicament als ens locals. Aquest és el primer servei que contracta el poble que actualment compta amb 26 habitants. Es tracta d’un servei d’assegurances de responsabilitat civil general. 

Amb aquest nou contracte, segons fonts de l'ACM el municipi de Sant Jaume de Frontanyà compta amb una assegurança que ofereix "les millors cobertures del mercat al millor preu" i al mateix temps el poble aconsegueix "un estalvi en els procediments, doncs l’ajuntament només necessita signar un simple acord d’adhesió i s’incorpora a un procediment de contractació pública transparent i legal".  
 
L’assegurança contractada és la de responsabilitat civil i patrimonial que ofereix l’empresa adjudicatària Zurich Insurance PLC,amb la mediació de Ferrer & Ojeda, empresa guanyadora del concurs públic per l’adjudicació de l’Acord marc del servei de mediació d’assegurances de l’ACM.