Les Passejades Musicals de la Pobla tornen amb una edició dedicada a les dones

Enguany, com a novetat, es poden adquirir entrades a un preu de 12€ per veure els dos concerts

Cristina Prat
12 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:54h
Jardins Artigas de la Pobla de Lillet
Jardins Artigas de la Pobla de Lillet | Diputació de Barcelona
Les Passejades Musicals de la Pobla de Lillet ompliran de música els Jardins Artigas aquest cap de setmana. El proper diumenge arriba una nova edició del festival, amb dues propostes molt diferenciades.

L'alcalde de la Pobla de Lillet, Vicenç Linares, en declaracions a NacióBerguedà ha explicat que des de fa uns anys es va diversificar l'estil de música que ofereixen les Passejades Musicals i ara ja són més properes a un cicle musical. D'aquesta manera, el proper diumenge 14 d'agost a les 20.15 hores, actuarà la intèrpret Montserrat Kristau, acompanyada del quartet Delikatessen. L'artista repetirà al festival de la Pobla, ja que també va formar part del cartell de l'edició anterior. Enguany però, la cantant interpretarà un repertori clàssic. 

Pel que fa a l'actuació del dia 15 d'agost, anirà a càrrec de Pep Poblet i Nito Figueras que presentaran un concert amb peces musicals de diferents grups, versionades al piano i dedicades i dirigides a les dones, com Lucia de Joan Manuel Serrat, Michelle, de The Beatles o Billie Jean de M. Jackson, entre d'altres. Per tant, en l'edició d'enguany les dones prendran un paper fonamental en el cicle musical, ja que el primer concert també tindrà una protagonista femenina. 

Els espectadors de les passejades disposaran del servei de tren gratuït des de l'apartador de la Pobla Centre, que sortirà en dos intervals, un primer a les 19.30 i un segon a les 19.50 del vespre. Un cop finalitzat el concert, els espectadors podran tornar fins a la Pobla amb el mateix servei de tren. 

El preu dels concerts és de 8€, i com a novetat, enguany, també es poden adquirir entrades a 12€ per veure els dos espectacles. 

Presentació d'un curtmetratge 

Un cop finalitzats els concerts, s'emetrà i presentarà el curtmetratge sobre bullying i la vida d'un adolescent "Entrando en Aphoteosia", creat pel jove berguedà Christian Garcia i rodat en bona part als entorns dels jardins. 
Arxivat a