Els formatges irlandesos i Lluís Coloma Trio, protagonistes de la VI edició del Formatjazz

El tast de formatges i el concert es farà el proper diumenge a les 21.00 hores a Borredà

Redacció
09 d'agost del 2016
Actualitzat a les 19:07h
Concert al Formatjazz
Concert al Formatjazz | Formatjazz
Un concert de jazz a l'aire lliure acompanyat d'un tast de formatges és una bona combinació. Així ho va demostrar l'èxit de la cinquena edició del festival Formatjazz de Borredà l'any passat, batent rècord d'assistència i superant els 450 inscrits. 

Aquest diumenge 14 d'agost arriba una nova edició del festival amb la intenció que aquest se segueixi consolidant i es pugui revalidar l'èxit de l'anterior edició per demostrar que, una vegada més, la qualitat, la innovació, la gastronomia i la bona música, també són elements que funcionen a la comarca.

Així doncs, a les 21.00 hores a la plaça de l'església de la vila començarà el concert gratuït a càrrec de Lluís Coloma Trio, format pels músics; Lluís Coloma al piano, Manolo Germán al contrabaix i Marc Ruiz a la bateria, que presentaran el disc "Boogie Wins Again". Al mateix temps, els participants faran un tast de nou varietats de formatges procedents d'Irlanda, així com també fruita i postres de xocolata. El tast també anirà acompanyat de vi o cervesa artesana del Berguedà. 
 
Arxivat a