Les Nits Musicals de Guardiola i el FeMAP acosten la música renaixentista

El concert serà aquest divendres al Monestir de Sant Llorenç a les 22.00 hores

Redacció
05 d'agost del 2016
Actualitzat a les 10:22h
Música Reservata de Barcelona
Música Reservata de Barcelona | FeMAP
El concert d'aquest divendres de les Nits Musicals de Guardiola de Berguedà, i que alhora s'emmarca en el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), intentarà no deixar indiferent els amants de la música clàssica. Es tracta de l'Officium defunctorum In Obitu et Obsequiis Sacrae Imperatricis, que porta a terme Música Reservata de Barcelona. Aquesta interpretació musical es podrà veure entre les fredes, però confortables parets del monestir de Sant Llorenç, a les 22.00 hores. 

El grup de Música Reservata està conformat per Isabel Juaneda i Marta Rodrigo (cantus), Jordi Abelló i Mercè Trujillo (altus), Albert Riera i Antonio Trigueros (tenor), Jordi Blanco i Tomàs Maxé (bassus), Maria Crisol (baixó) i Juan de la rubia (orgue positiu). En el seu programa consten obres de T.L. de Cictoria, un repertori exclusivament religiós del Renaixement i molt especialitzat en l'escola ibèria polifònica. 

Actualment, aquest grup és un dels conjunts vocals més coneguts de Catalunya per la seva caracterització musical, i acumula 25 anys d'activitat ininterrompuda. Una experiència que dóna una gran flexibilitat als seus components, que manca de director, i que de mica en mica també es va acostant al repertori contemporani. 
Arxivat a