Concerts, activitats infantils i gastronomia omplen la Festa Major d'Olvan

La festa grossa del poble començarà dijous 4 d'agost i acabarà dimarts 9

Redacció
03 d'agost del 2016
Actualitzat a les 19:10h
1200_1470236240olvan
1200_1470236240olvan
Olvan arrenca, aquest dijous, la seva esperada Festa Major. Sis dies plens de festa, activitats infantils, balls i gastronomia que ompliran el petit poble d'activitats. Enguany, el vi i el formatge seran uns dels protagonistes, ja que diumenge s'organitzarà un mercat que posarà de relleu alguns dels millors vins de les DO catalanes, així com formatges fets de manera artesanal. No obstant això, i com ja és habitual d'aquest municipi, la benzina i el motor no hi faltaran. 

Les activitats de la Festa Major començaran dijous 4 d'agost amb jocs de nit infantils a partir de les 21.00 hores i, en paral·lel, una porronada i penjada de banderetes. Ja de cara a divendres a la tarda, es farà una cursa d'orientació infantil on s'animarà els més petits a buscar el seu regal "sobre rodes" i, pels grans, un pernil, un barril de cervesa i altres productes que també restaran amagats. Això sí, tot haurà de ser sobre rodes. Ja a a les 23.30 hores, el dia finalitzarà amb un concert per a joves a la pista poliesportiva. 

L'activitat infantil "Pintem Olvan" serà la que obrirà el dissabte. Aquest concurs de dibuix infantil començarà a les 10.00 del matí i, ja de cara a la tarda, tindrà lloc a l'Ateneu el XXXIV Torneig de Botifarra. A les 20.00 hores hi haurà Kambüa Zumba Party amb Eve Garcia i, a les 22.00, el gran ball de Festa Major amb el Quintet Crystal. 

Un esmorzar a les 8.00 hores i el tir al plat donaran el tret d'inici a diumenge. Durant tot el matí, per altra banda, hi haurà el Mercat del Vi i del Formatge i, a les 18.00, l'Olvan Benzina i Nervi 2 Rodes Show davant de l'Ateneu. A les 21.30 hores es faran sardanes amb la Principal de Berga a la plaça major i, a les 22.30, ball de Festa Major amb el Duet de Franc, conformat per Jordi Bruc i Carles Xandri. 

Dilluns començarà amb una gimcana infantil que acabarà amb inflables d'Indòmit a la piscina i, per als religiosos, missa de difunts. A la tarda també continuaran les activitats infantils amb Discobaby, que enllaçarà amb circuits de Balance Bikes i Cadires Bojes. Ja al vespre es farà una cantada d'havaneres amb els Pescadors de l'Escala i, per acabar la Festa Major, dimarts es faran jocs de cucanya i el sopar de Tornaboda.
 

Consulta tots els actes de la Festa Major

Arxivat a