Una nova senyalització a Borredà limita la velocitat i dóna prioritat als vianants

Les sancions per incompliment aniran a càrrec dels Mossos d'Esquadra i seran recurribles a la Direcció General de Trànsit

Redacció
03 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:31h
Nova senyalització a Borredà
Nova senyalització a Borredà | AjBorredà.
Una nova senyalització al municipi de Borredà, a l'entrada del poble i al primer tram del carrer Manresa i Queralt, ha ajudat a limitar la velocitat dels vehicles a 20 quilòmetres/hora i a ordenar la circulació dins del poble, segons ha informat l'Ajuntament de Borredà. Un “canvi important”, tal com precisen, que regula aspectes com ara l'aparcament a la part nova, on no es poden deixar aparcats els vehicles ja que impedirien la doble circulació i el pas de camions. 

Actualment, han destacat, s'estan col·locant senyals verticals i horitzontals que defineixen què es prohibeix en aquests trams. Acte seguit es posaran senyals d'inici de la illa de vianants, que aniran des del tram nou cap al nucli antic, i que recordaran que el vianant té la prioritat. 

Davant de tot això, però, el consistori demana respectar la senyalització i civisme a la ciutadania. Durant els propers dies, tots els senyals seran nous, i també es canviaran els guals, eliminant passos de vianants al nucli antic, ja que aquest passarà a tenir la prioritat. Des d'aquests moments, qualsevol irregularitat en aquest sentit serà sancionada pels Mossos d'Esquadra, i només seran recurribles a nivell oficial davant de la Direcció de Trànsit. 

Per altra banda, l'Ajuntament de Borredà recorda que el poble disposa de 130 places d'aparcament gratuït a pocs metres del centre urbà. 
 

Nova senyalització a Borredà Foto: AjBorredà.