Quarta victòria consecutiva de la gironellenca Sara Sánchez a la Women's Open Cup

La berguedana avança posicions en la classificació general

03 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:21h
Sara Sánchez al podi
Sara Sánchez al podi | Agusti Nubiola
La gironellenca i pilot de motociclisme de velocitat Sara Sánchez s'està demostrant imbatible a la Women's Open Cup. Aquest cap de setmana, la jove berguedana ha tornat a liderar la quarta prova del campionat, consolidant la seva posició de líder, i augmentant la distància que la separa de la mallorquina Nuria Llabrés. En la prova celebrada al circuit de Los Arcos, a Navarra, Sánchez ha aconseguit els 100 punts, una qualificació que suposa més de 20 punts de distància de la seva principal competidora, a la general.

Malgrat les altes temperatures, Sánchez ja va aconseguir reduir els temps de totes les tandes d'entrenaments lliures de divendres, excepte en l'última, on la forta calor finalment la va afectar. No obstant això, durant dissabte aquesta va estar "impecable", segons l'organització de la cursa, i tant en la cursa del matí com a la de la tarda va aconseguir la pole position, amb 2:03,247. De fet, a la sortida va perdre dues posicions, però poc a poc va anar guanyant terreny i va acabar avançant les seves competidores.

Havent finalitzat el campionat, els pilots agafaran uns dies de descans fins a la propera prova, que tindrà lloc al circuït de Jerez, el proper 3 i 4 de setembre. "Me'n vaig del circuït de Los Arcos molt satisfeta per la feina i molt contenta amb els resultats", ha declarat. Sumar 25 punts, considera, és "molt important" per a la classificació general.