Montclar organitza una Festa Major amb propostes musicals per a tots els gustos

La vila celebrarà quatre dies de festa amb concerts, actuacions, espectacles infantils i un dinar popular

Redacció
04 d'agost del 2016
Actualitzat a les 17:34h
La música serà la gran protagonista de la Festa Major de Montclar que se celebrarà aquest cap de setmana. Els actes comencen aquest dijous i s'allargaran fins el diumenge. 

La pel·lícula "El gran dictador" de Charles Chaplin donarà el tret de sortida, aquest dijous, a la festa grossa del municipi. El divendres a les 22.00 hores hi haurà la cantada d'havaneres a càrrec del grup Cavall Bernat. Els actes seguiran el dissabte amb el tast de productes locals, acompanyat de la música del conjunt "Aquell Parell". A continuació, a les 14.00 hores es farà el dinar popular. Seguidament, començarà la tarda musical al poble amb les actuacions de Alba Careta i de Ferran Jaumira DUO a les 16.00 hores, de Moreno i Cuevas DUO i Cristina Llevat a les 18.00 hores i a les 20.00 hores hi haurà el concert de Rúpits.

Així doncs, al llarg del dissabte les propostes musicals seran moltes i molt variades, ja que la música retornarà a les 22.00 hores amb el concert i ball de Cafè Trio. A continuació, tindrà lloc la nit jove amb el concert del grup de versions Bossonaya, i tot seguit discoteca amb els berguedans PD Nanfu i Salasxic. 

El diumenge es farà la missa solemne, acompanyada del vermut de germanor a la sortida. A les 16.00 hores se celebrarà el primer concurs de botifarra a la plaça del poble.

Els actes de la Festa Major es tancaran amb l'espectacle infantil de Jordi Tonietti. La traca final de festa serà la botifarrada popular ambientada amb la banda de pop folk del barri barceloní del Clot, Àcid Folckloric. 
Arxivat a