Recullen una vintena de bosses de brossa als entorns de Queralt

L'activitat, que s'engloba dins els actes de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, ha comptat amb una trentena de voluntaris de parcs naturals de la Diputació

Redacció
02 d'agost del 2016
Actualitzat a les 12:43h

Voluntaris de la recollida de brossa a Queralt Foto: Queralt 2016


Quaranta berguedans i una trentena de voluntaris de parcs naturals de la Diputació de Barcelona van dur a terme aquest dissabte una recollida de brossa als entorns de Queralt. L'activitat, organitzada per la Comissió del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt 2016, va impulsar aquesta activitat per netejar les zones d'esbarjo de la Font Negra, els camins d'accés a Queralt i dels entorns del Santuari. 

En total, els voluntaris van recollir una vintena de bosses de brossa (plàstics, papers, llaunes, ampolles). Des de la Comissió s'espera que després d'aquesta recollida l'entorn es mantingui més net i es fa una crida a que la gent el respecti.  

La serra de Queralt és un espai natural protegit per part de la Generalitat de Catalunya, a part d'un indret amb una gran quantitat de riquesa en flora i fauna. A més, també és considerada una zona d'especial conservació per tots aquests elements.
 
Arxivat a