CDC de Berga critica a la CUP les «presses» per municipalitzar el servei de neteja

Els convergents aposten per mantenir el servei externalitzat i demanen "prudència"

Redacció
28 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:28h
Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha mostrat la seva disconformitat davant del fet que l'Ajuntament de Berga es faci càrrec del servei de neteja d'edificis públics que, fins el moment, estava externalitzat. Segons han informat a través d'un comunicat, la seva posició està a favor de continuar traient el servei a concurs, per “prudència”, i davant dels dubtes legals que suposa l'IVA i l'assumpció del personal. 

“L'experiència històrica de l'Ajuntament de Berga i la de molts altres ajuntaments ens fa ser partidaris de mantenir el model que ha estat vigent fins ara”, han declarat. De fet, aquest dimecres afirmen que es va votar l'encomana de la gestió de neteja en una Junta de Govern, i que allà també van manifestar aquest mateix punt de vista. 

Segons CDC, s'hauria d'obrir un nou concurs per seleccionar el proveïdor i tractar aquest assumpte amb prudència “davant la precipitació i presses per aprovar aquesta encomana per part de l'equip de govern de la CUP”. 

Els convergents també recorden que, fins a data d’avui, s’ha donat aquest servei a través d’una externalització a través de Tractaments Ecològics, una empresa especialitzada en neteges i que ha vingut funcionant de forma “correcta, satisfactòria, eficient i eficaç”.
Arxivat a