Les «Gangues a la Fresca» ompliran Gironella d'ofertes i promocions

Com a novetat, augmentaran el nombre d’inflables i racons destinats als més menuts

Redacció
28 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:54h
Gangues a la Fresca a Gironella
Gangues a la Fresca a Gironella | Ajuntament de Gironella
El nucli comercial de la vila de Gironella s'omplirà aquest proper dissabte de les 20.00 hores i fins a les 2.00 de la matinada, d'ofertes i promocions en una nova edició de les "Gangues a la Fresca". A partir d'aquest dijous, totes les compres que es facin en els comerços participants en aquesta festa, seran validades per poder participar en els sortejos que es faran el dissabte, jornada central de les "Gangues a la Fresca". 

Així, un passaport disponible en els comerços col·laboradors permetrà participar en tres sortejos; dos amb productes ofertes pels comerços col·laboradors i un de 200 euros per gastar durant una hora a les botigues de Gironella. 

L'Associació de Comerciants ha informat que es comptarà amb una programació molt variada d’activitats en els diferents establiments col·laboradors, a més de la gran quantitat d’ofertes i promocions dels participants. Enguany, com a novetat, augmentaran el nombre d’inflables i racons destinats als més menuts perquè aquests també gaudeixin de la festa.