Bagà comença sis dies de Festa Major amb concerts, activitats infantils i esportives

Les festes començaran dijous 28 de juliol i finalitzaran dimecres 3 d'agost

Redacció
28 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:02h
Passatge de l'Especier, a Bagà
Passatge de l'Especier, a Bagà | Ajuntament de Bagà
La vila medieval de Bagà començarà, aquest proper dijous 28 de juliol, la seva Festa Major, després de deixar enrere, fa poques setmanes, les Festes de Pinós, que van omplir d'aroma medieval tot el municipi. En aquestes noves festes, que s'allargaran fins el 3 d'agost, Bagà preveu tornar a vestir el poble d'alegria, rauxa, esport i salut. 

La Festa Major començarà el 28 de juliol amb la lectura del pregó per part de Marta Carreras a la plaça Porxada. En aquest mateix entorn serà on, a continuació, es farà el cinema a la fresca. L'endemà a la tarda hi haurà un torneig de FIFA al Bar Cristall i, a les 18.00 hores, la festa de l'escuma amb Parèntesis grup a la plaça Porxada. Acte seguit hi haurà la inauguració de l'exposició Tennis Taula amb Jordi Robirosa, i a les 22.00 hores, un espectacle al Casal de la Vila i concerts amb Pikot Negre, Natband, Buhos i el Niño de la Hipoteca & Los Ratones, al pavelló municipal. 

Dissabte serà un dels dies forts de la Festa Major, amb el 7è torneig de Tennis Taula, un torneig popular de Magic format Legacy, tir al plat i, a les 17.00 hores, una cercavila amb geganters i grallers pels carrers i places de la vila. El vespre continuarà amb el concert de festa major al pavelló a càrrec de Chatta Orquestra i, ja entrada la matinada, sessió disco amb Xandris Brothers djs.

L'esport serà el protagonista de diumenge amb la XXV Cursa popular que organitzen els Amics de l'Atletisme. També hi haurà tir al plat durant el matí i, a la tarda, animació infantil amb La Cremallera a la plaça Porxada. Ja a la nit, un recital de l'Esbart Cadí tancarà el cap de setmana. 

Pel que fa al dilluns 1 d'agost, hi haurà un partit de futbol-7 i una caminada nocturna. Dimarts 2, animació infantil, ball i sopar popular, i dimecres 3, sardanes amb la Cobla Principal de Berga, animació infantil amb xeringada i escuma, i havaneres amb Son d'la Havana, finalitzant la festa major.
 

Més informació de la Festa Major de Bagà

Arxivat a