La Comissió del Centenari organitza una recollida de brossa als entorns de Queralt

L'activitat comptarà amb un equip de voluntaris de parcs naturals de la Diputació

Redacció
26 de juliol del 2016
Actualitzat el 28 de juliol a les 12:55h
Santuari de Queralt
Santuari de Queralt | Berga Turisme
La Comissió del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt 2016 organitza, aquest proper dissabte, una jornada de recollida de brossa als entorns de Queralt. L'activitat que s'engloba dins els actes de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, començarà a les 10.00 hores del matí al pàrquing de la Font Negre, i s'allargarà fins a les 13.00 hores aproximadament. 

Justament, fa només uns mesos, diverses persones van denunciar a través de les xarxes socials un abocador il·legal de runa a la baga de Queralt

La serra de Queralt és un espai natural protegit per part de la Generalitat de Catalunya, a part d'un indret amb una gran quantitat de riquesa en flora com a la fauna. A més, també és considerada una zona d'especial conservació per tots aquests elements.

Per fer possible la recollida, es comptarà amb un equip de voluntaris de parcs naturals de la Diputació. Malgrat tot, des de la Comissió del Centenari es vol incentivar a les persones perquè coneguin l'entorn i també prenguin part en l'activitat.