1
delegació del govern

Castellar de n'Hug i Castell de l'Areny traslladen al Govern la necessitat de millors carreteres

Laura Vilagrà s'entrevista amb Pere Raja, Salvador Juncà i Eduard Coronado

per Redacció , 22 de juliol de 2016 a les 12:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, amb l'alcalde de Castell de l'Areny, Pere Raja Foto: govern


Els representants dels ajuntaments de Castellar de n'Hug i Castell de l'Areny es van reunir, aquest dijous, amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, a qui van posar sobre la taula la importància i necessitat de tenir millors carreteres. Va ser en dues trobades durant el matí, unes visites que s'engloben dins la voluntat de la política de tenir coneixement directe i proper respecte de les preocupacions dels diferents municipis de la zona. 


A Castellar de n'Hug, Vilagrà va ser rebuda per l'alcalde, Salvador Juncà, i el segon tinent d'alcalde, Eduard Coronado. Després de signar el llibre d'honor, aquests li van traslladar la importància de les infraestructures viàries, posant èmfasi en qüestions relacionades amb el turisme i la voluntat d'especialització del mateix. A Castell de l'Areny, Vilagrà es va reunir amb l'alcalde, Pere Raja, amb qui va tractar temes urbanístics, de carreteres i telecomunicacions, entre d'altres. Abans d'acomiadar-se, aquesta també va signar el llibre d'honor. 
 

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, amb l'alcalde de Castellar de n'Hug, Salvador Juncà, i el segon tinent d'alcalde, Eduard Coronado Foto: govern

 

Participació