El Clot del Moro tornarà a tenir Festa Major, després del centenari del Carrilet

Les activitats infantils, turístiques i històriques ompliran el Carrilet Turístic i la Fàbrica del Ciment durant dissabte

Redacció
21 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:27h
Clot del Moro Foto: Aida Morales

El Clot del Moro de Castellar de n’Hug tornarà a estar, enguany, de festa major. Aquesta es va recuperar l'any passat, en motiu del centenari del primer viatger del Carrilet, el trenet que vinculava la Pobla de Lillet amb Castellar, i aquest estiu s'ha volgut mantenir, aprofitant l'oportunitat que suposa a nivell turístic i de dinamització d'aquest espai. 

De fet, la festa major feia anys que es volia recuperar, tot i que no s'havia trobat el moment oportú fins l'any passat. Ara, l'objectiu és continuar aquesta tradició antiga, en un paratge diferent, que pot combinar turisme, aprenentatge i festa. A més, a diferència de l'any passat, els esdeveniments eran dissabte, motiu pel qual s'espera més participació, sobretot de gent de fora. 

Les activitats començaran a les 10.30 hores amb visites teatralitzades amb Eusebi Güell i Gaudí i, a les 15.30 hores, hi haurà trens especials que faran el recorregut del Tren del Ciment des de l'estació de la Pobla fins al Museu del Ciment. Les activitats infantils ompliran la tarda de les 16.00 a les 19.30 hores amb inflables i tallers, i també es repartirà coca i xocolata per a tothom. 

A les 17.00 hores hi haurà l'espectacle del Mag Pepus a l'estació i, a les 18.00, una gimcana infantil per la fàbrica del ciment. La festa finalitzarà amb ball de festa major amb el DJ Liria's i una botifarrada popular. 

Segons han informat, cada visitant podrà gaudir de totes aquestes activitats per tan sols 3 euros, i seran gratuïtes pels menors de 12 anys. 
Arxivat a