El filòsof Joaquim Sala analitza els camins de la vida en un nou llibre

«Mil Camins, Rondes de vida en escenaris sorprenents» es presentarà divendres al Casal d'Europa

Redacció
21 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:05h
El professor i folòsof Quim Sala consultant el seu fons documental a la Biblioteca de Berga
El professor i folòsof Quim Sala consultant el seu fons documental a la Biblioteca de Berga | Aida Morales
El professor i filòsof Joaquim Sala presentarà, aquest divendres 22 de juliol a les 20.00 hores al Casal d'Europa, el seu nou llibre. Es tracta de «Mil Camins, Rondes de vida en escenaris sorprenents», un volum publicat per Edicions de l'Albí, que s'integra dins de la col·lecció Idees, i que es completa amb petites reflexions, relats i històries sobre la vida, que lliguen amb aspectes d'estricta actualitat. 
 
Així doncs, Sala presenta un llibre divers, com la mateixa vida, que discorre per camins, rondes i escenaris, i que farà reflexionar a través de petites històries als seus lectors. A partir del migdia, els rellotges s'aturen, ja que el temps també necessita prendre vacances, i comencen les reflexions profundes de tots els passatgers de l'estació. O una realitat que contrasta amb una altra, la de la immediatesa, l'angoixa i el trastorn. Una vida pausada i reflexiva decideix confrontar l'actual, amb explotats i explotadors. 

Petits relats que potser podrien semblar desconnectats, però que no ho són, ja que comparteixen un mateix fil conductor. Aquest, relaciona els camins de la vida, els valors i els sentits de l’humanisme, avui menystinguts.

A la presentació del llibre hi intervindran el president del Casal d'Europa, Jaume Farguell; la presidenta d'Òmnium al Berguedà, Montserrat Soler, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Berga, Mònica Garcia, a part de Jaume Huch i Florenci Besora.