La regidora de la CUP Sílvia Armengou deixa l'Ajuntament de Berga

Eloi Escútia possiblement serà el nou regidor de la CUP al consistori berguedà

Redacció
20 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:39h
La regidora de RRHH de l'Ajuntament de Berga, Sílvia Armengou
La regidora de RRHH de l'Ajuntament de Berga, Sílvia Armengou | Pere Gendrau.
La regidora de Recursos Humans de l'Ajuntament de Berga, Sílvia Armengou, ha presentat aquest dimecres al matí la seva renúncia com a edil d'aquest consistori, després d'haver tingut diversos problemes de salut associats a la sobrecàrrega de feina, que l'han obligat a agafar dues baixes mèdiques en tan sols tres mesos. Així ho ha informat el consistori a través d'un comunicat, on indica que Armengou s'ha acomiadat a través d'una carta, que també ha volgut fer extensiva a la ciutadania. 

“Malgrat les ganes, la il·lusió i l'energia que semblaven inesgotables, la realitat m'ha fet adonar que, per molt que ho desitgés, el fet de treballar 40 hores en un lloc i 20 o 30 en un altre, sumat a les meves obligacions familiars, és quelcom assumible durant un temps, però en cap cas durant quatre anys”, ha declarat. I ha continuat: “Diuen que el cos és savi, i en aquest cas, el meu cos ho ha estat més que jo”. La regidora també ha indicat que, sigui pel compromís o per la responsabilitat, no se'n volia adonar, però que finalment ha vist que és millor fer una passa enrere “molt a contracor”. 

La valoració d'Armengou, però, és positiva, i també ha volgut agrair el tracte per part dels treballadors del consistori, a qui ha felicitat pels avenços en matèria de personal, la “calorosa benvinguda” quan van arribar a l'Ajuntament, o la predisposició de posar el “comptador a zero”. 

Per altra banda, la regidora també ha avisat que la seva marxa “no ha de preocupar ningú”, ja que el projecte de la CUP “va molt més enllà de les persones que passen al capdavant”. En aquest punt, ha afirmat que la llista presentada pel partit polític estava conformada per persones “compromeses, disposades i capacitades. 

La seva renúncia es farà efectiva un cop se'n doni compte al proper Ple de la corporació, passant a la Junta Electoral i a l'espera que es faci arribar la credencial corresponent per tal que el nou regidor pugui prendre possessió del càrrec. En aquest cas, es preveu que la persona que substituirà la regidora serà el següent de la llista, Eloi Escútia, tot i que per motius personals i laborals encara no es pot confirmar. 
Arxivat a