El festival alternatiu Punk al Bosc se celebra amb gairebé 1000 euros recaptats

L'organització supera l'objectiu inicial de recollir 700 euros a través de Verkami | Els diners ajudaran a finançar la festa

Redacció
23 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:03h
Font Negra de Berga, on es fa el festival Punk al Bosc
Font Negra de Berga, on es fa el festival Punk al Bosc | Punk al Bosc
Els organitzadors del festival alternatiu Punk al Bosc han aconseguit superar l'objectiu de recaptar 700 euros a a través de la plataforma Verkami, amb un total de 910 euros recollits. 

El festival que es fa des del 2002 a Berga, va posar en marxa durant les darreres setmanes una recaptació de diners per tal d'ajudar a finançar aquesta festa, que anualment s'organitza de manera autogestionada, i que des del 2005 es va convertir en un homenatge pòstum anual al seu creador, Josep Maria Isanta. 

Enguany, i degut als problemes de finançament, es va iniciar aquesta recollida de fons que va finalitzar el passat diumenge 17 de juliol, amb una quantitat de diners molt superior a l'objectiu proposat inicialment pels organitzadors de la festa. Els diners recaptats es destinaran a pagar els grups que vindran a tocar i a muntar el festival gratuït.

En aquest festival, ha recordat l'organització, no es cobra entrada ni hi ha patrocinadors, de manera que es necessita una inversió inicial per pagar el lloguer de l'equip de so, una assegurança de responsabilitat civil o l'ambulància. A més, recorden que és un festival sense ànim de lucre, i que els diners que s'aconsegueixen es destinen en pagar les bandes i a configurar la propera edició.

Enguany, el festival se celebra aquest dissabte 23 de juliol a la Font Negra, com és habitual des del 2006. El format, han continuat, serà d'un sol dia, amb una zona d'acampada gratuïta, un dinar popular i el trail al bosc. D'aquesta manera, doncs, es dóna l'opció d'aprofitar el festival per gaudir de la natura, així com de la bona música i companyia.
 
Arxivat a