Veïns de Berga critiquen l'incivisme a l'hora de llençar la brossa

Alguns ciutadans lamenten el "rastre" d'escombraries que suposadament va quedar de la marxa cicloturística de la Ruta Minera

Redacció
19 de juliol del 2016
Actualitzat a les 14:09h
Estat dels contenidors aquest passat dilluns.
Estat dels contenidors aquest passat dilluns. | Cedida.
Alguns veïns de Berga de la zona del Tossalet de les Forques han lamentat l'estat en què va quedar l'illa de contenidors que hi ha al Pavelló Vell de Berga, prop de la piscina municipal, després del pas de la marxa cicloturista Ruta Minera del Berguedà. Segons han criticat a NacióBerguedà, aquesta activitat esportiva, que va començar en aquest indret, va generar una considerable quantitat de brossa i, segons creuen, aquesta es va acabar deixant abandonada al carrer, al costat de l'illa de contenidors. 

Entre els objectes que aquest dilluns s'hi podien trobar hi havia caixes de cartró barrejades amb rebuig, i plats i gots de plàstic. A més, els veïns afirmen que en aquesta illa de contenidors hi ha totes les opcions per poder reciclar i, segons han lamentat, això no va ser així, ja que els contàiners destinats a paper, plàstic o orgànic encara no estaven plens.

Per això, i posant d'exemple aquest esdeveniment esportiu, han volgut demanar civisme a la ciutadania i als organitzadors d'actes que, malgrat la difícil tasca que suposa tirar-los endavant, també haurien de tenir en compte el benestar dels veïns, així com el respecte al medi ambient.
Arxivat a