Els Castellers de Berga mostren castells madurs i sòlids en el quart aniversari

Els de la camisa blau marí afirmen que cal donar una "passeta més" amb el 2 de 7 i el 4 de 8

Redacció
17 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:59h
Actuació dels Castellers de Berga
Actuació dels Castellers de Berga | AjBerga
Els Castellers de Berga han demostrat que estan a punt per donar un pas més. Durant la diada del seu quart aniversari, que s'ha pogut viure aquest cap de setmana a la plaça de Sant Pere conjuntament amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Sabadell, els seus padrins, els de la camisa blau marí han apostat per castells madurs i sòlids, que han refermat la necessitat de continuar avançant.

Els de Berga han descarregat dos pilars de 4 d'inici, i han portat a terme també amb èxit el 5 de 7, el 7 de 7 i el 4 de 7 amb agulla. Aquests castells, han dit, fins fa poc eren el seu límit, però, segons diuen, "la colla ha madurat i necessita una passeta més". Així doncs, asseguren, queda el "repte" de descarregar el 2 de 7 i posar la vista al 4 de 8, castells que ja s'han treballat en els assajos, però que encara no s'han pogut desenvolupar amb èxit a les places. A l'acabar l'actuació, els berguedans han realitzat quatre pilars de quatre, recordant els quatre anys de vida de la colla.

"Ha estat una diada magnífica", han afirmat després d'aquesta. La festa, però, no ha finalitzat aquí, sinó que ha continuat al Cine Catalunya, amb un sopar per a les tres colles i música de Morena Tradipatxanga, Antídot i els punxadiscs Urrixic, Nanfu i Salasxic. Pel que fa a la resta de colles, ambdues han signat bones actuacions, portant a Sant Pere castells espectaculars, com ara el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 4 de 8, per part dels de Terrassa, i el 3 i 4 de 8 i el 7 de 7 per part dels de Sabadell.
Arxivat a