Un total de 18 persones es formen com a emprenedors al Berguedà

L'acte de cloenda compta amb una conferència del periodista Iu Forn

Redacció
15 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:08h
Cloenda de l'Escola d'Emprenedors del Berguedà
Cloenda de l'Escola d'Emprenedors del Berguedà | ADBerguedà.
Un total de 18 persones han finalitzat aquest divendres l'Escola d'Emprenedors del Berguedà que enguany ha arribat a la seva 8a edició. Ho han fet amb un acte de cloenda sobre la qualitat de la comunicació a l'empresa i el clickbait, que ha impartit el periodista Iu Forn. En aquest, ha remarcat la importància de realitzar una bona comunicació per traslladar el missatge, els valors i l'entusiasme que donen credibilitat i coherència als projectes. 

En aquesta edició de l'escola, organitzada per l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, s'ha treballat en l'impuls d'activitats emprenedores per millorar les competències i les habilitats dels joves talents. Un dels objectius principals era potenciar les idees, els projectes i la creació d'ocupació, i s'ha treballat cada idea de negoci des del seu naixement, i fins a la seva venda al mercat, passant per la materialització de l'empresa i els seus tràmits legals. 

Segons va informar l'ADBerguedà, la mitjana de l'edat dels alumnes ha estat de 36 anys, superior a la passada edició, amb un 40% de joves menors de 30 anys. Pel que fa a la situació laboral, el 35% són estudiants i un altre 35%, persones treballadores. Pel que fa al 30% restant, es tracta d'alumnes que busquen feina. En relació amb el nivell d'estudis, el 35% tenen estudis secundaris, i el 25% universitaris. A més, el 20% tenen algun estudi de formació professional i l'últim 20%, estudis primaris. 
 

Acte de cloenda de l'Escola d'Emprenedors del Berguedà Foto: ADBerguedà.