comunicació

Ràdio Berga deixa les emissions regulars després de 10 anys

L'emissora només emetrà música i indicadors

per Redacció , 15 de juliol de 2016 a les 12:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Instal·lacions de Ràdio Berga Foto: Google Street Views


Ràdio Berga finalitzarà, aquest divendres, les emissions regulars, i només mantindrà una programació de continuïtat, amb música i indicadors, segons han informat a través d'un comunicat a la seva pàgina web. Així doncs, l'empresa concessionària de la ràdio, Bífidus Produccions, deixa d'emetre informatius, després que el 2012 el contracte expirés i que, des de llavors, aquest es mantingués en fase de pròrroga. 


En aquest punt, l'equip de govern de l'Ajuntament de Berga té previst convocar un nou concurs de gestió per trobar una altra empresa que es vulgui fer càrrec de l'emissora municipal, tot i que, segons diuen, el consistori encara no ha confirmat quan publicarà aquesta convocatòria.

Durant aquests últims 10 anys, Ràdio Berga ha estat reconeguda amb diversos guardons, acreditant una audiència de 3.000 oients, segons dades de l'Estudi General de Mitjans. A més, unes 200 persones han estat col·laboradores de l'emissora. Segons han manifestat, Bífidus Produccions continuarà amb els altres productes que ja ofereix.

 

Participació