Urbanisme impedeix l'ampliació del càmping Puigcercós de Borredà

L'equipament preveia créixer en mitja hectàrea i passar de 108 a 126 places | La comissió indica que l'equipament no compleix la normativa contra inundacions

ACN
14 de juliol del 2016
Actualitzat el 15 de juliol a les 9:32h

Càmping Puigcercós de Borredà Foto: Càmping Puigcercós


La comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central ha tombat aquest dijous el projecte d'ampliació del càmping Puigcercós de Borredà, que preveia créixer en mitja hectàrea. Aquest, que actualment ocupa una hectàrea i mitja, volia passar de 108 a 126 places.

El director general d'Urbanisme, Agustí Serra, ha explicat que abans de l'ampliació, el càmping –que actualment té problemes de seguretat per inundacions- ha d'adaptar-se al protocol que Urbanisme, l'Agència Catalana de l'Aigua i Protecció Civil van elaborar conjuntament el juliol del 2016 per a tots els càmpings catalans.

Serra ha destacat que, actualment, a Catalunya hi ha 356 càmpings i "molts" estan en situació d'irregularitat en qüestions de seguretat, ja que encara no s'han acollit a aquest protocol. El director ha recordat que el termini per adaptar-se finalitza el juliol del 2017 i que, per tant, els càmpings que encara no ho han fet, s'hauran d'adaptar al nou protocol en el termini màxim d'un any.