Podem presenta a Berga les candidatures als seus òrgans interns i executius

Impulsant el Canvi, a Calalunya Podem i Fem Podem a Berga es postulen al Secretaria General, el Consell Ciutadà i el Comitè de Garanties Democràtiques de Podem

Redacció
14 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:07h
Podem presentarà, aquest dijous a la tarda a Berga, les dues candidatures que es postulen a la Secretaria General, el Consell Ciutadà i el Comitè de Garanties Democràtiques de Podem. 

L'acte començarà amb la presentació de la candidatura Impulsant el Canvi, a Calalunya Podem. Aquesta s'exposarà a la capital berguedana, amb el nom Impulsem Berga, a les 18.30 hores a la Plaça Guernica 1, concretament al restaurant Suca lo Pa. Durant l'acte intervindran Cristina Fernández, membre de Transparència Impulsant i Miquel Benítez, membre de la Organització Impulsant. 

A continuació, al voltant de les 19.30 hores, al mateix espai s'exposarà la candidatura Fem Podem a Berga amb les intervencions de la Diputada de Catalunya Sí Que Es Pot, Jéssica Albiach; el responsable de finances de Podem a Catalunya, Juanjo Cáceres, i la portaveu del Cercle Concórdia Sabadell, Marta Morell. 
Arxivat a