Gairebé 1.000 persones omplen l'emotiu concert d'homenatge a Ramon Noguera a Puig-Reig

La presidenta del cor va agrair el suport rebut durant els últims mesos a través d'un escrit | Uns 150 cantaires i músics omplen l'escenari

Cristina Prat
13 de juliol del 2016
Actualitzat a les 20:09h
Pavelló de Puig-reig ple durant el concert en memòria de Ramon Noguera
Pavelló de Puig-reig ple durant el concert en memòria de Ramon Noguera | AjPuig-reig
El concert d'homenatge i record a Ramon Noguera que es va celebrar aquest dimarts a Puig-Reig amb un acte conjunt amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i la coral Polifònica de Puig-Reig, va omplir a vessar el pavelló d'Esports de Puig-reig, amb gairebé 1.000 persones.  

Segons ha explicat a NacióBerguedà, la presidenta de la Polifònica de Puig-Reig, Maria Rosa Riera, l'acte va tenir un sentiment d'emotivitat molt evident, i en el seu cas particular, ha dit, l'emoció encara va ser més gran. A més, la presidenta de la coral ha assegurat que "el públic va respondre molt bé, tant a nivell comarcal com a nivell del poble de Puig- Reig", ja que el Pavelló d'Esports no podia estar més ple. 

L'acte va començar amb els parlaments en record de la figura de Ramon Noguera, que va morir el passat 25 de febrer, i que va destacar en vida per ser un dels creadors de la prestigiosa Polifònica de Puig-reig. Les intervencions van anar a càrrec de l'actual presidenta de la coral, Maria Rosa Riera, un membre del cor, i del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Puig-Reig, Jesús Subirats. 
 

La Colla Joventut Sardanista de Puig-reig al concert. Foto: AjPuig-reig


Durant el parlament, Riera va aprofitar per donar les gràcies al suport que ha rebut la Polifònica des de la pèrdua de Noguera i també va voler "agrair la dedicació de la coral durant els últims mesos que, malgrat ser difícils a nivell emocional, han estat claus per seguir endavant de cara als projectes futurs". Riera també va rebre de mans de l'Ajuntament del municipi una placa i un ram de flors en record de l'acte. 

A continuació, els gairebé 1.000 assistents al concert van gaudir de la interpretació de la 9a simfonia de L.V. Beethoven per la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i la mateixa Coral Polifònica. A més, un dels punts més emotius de l'homenatge va ser el moment en què la Colla Joventut Sardanista de Puig-Reig, embrió de la coral, va representar la sardana Pregària de Pau composta per Ramon Noguera. 

Riera ha assegurat que la coral encara amb il·lusió nous projectes, com el festival de música que tindrà lloc a Puig-Regi a principis de setembre i que comptarà amb la participació de la mateixa agrupació, així com també de diversos cors estrangers.
 
Arxivat a