«Al Ras, un petit festival» arriba a Avià, desprenent senzillesa en la natura

El festival de petit format es farà el 23 de juliol i començarà a la Font del Balç

Redacció
13 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:01h
"Al Ras, un petit festival" torna amb l'essència de la natura i de les petites coses. L'any passat aquest va començar en un simple planell, sortint de la Font del Balç, i va esdevenir una trobada artística poc convencional, on l'entorn més proper és l'escenari i la foscor, la seva acompanyant.

Aquest festival torna enguany el 23 de juliol, començant a les 18.00 hores amb una sortida des de la Font del Balç. En comitiva, segons han explicat, els participants passejaran fins un indret proper del terme municipal d'Avià, on es podrà gaudir d'un vespre d'instal·lacions artístiques, poesia, teatre i música sense endollar. 

Un festival que, des dels seus inicis, vol transmetre l'essència de les petites coses, de la senzillesa i de l'apropament més casolà, des de la mirada pròpia dels seus impulsors, Iris Hinojosa i Gerard Vilardaga, que alhora esdevenen artistes dins del seu conjunt. 

En aquesta segona edició, a més, es podrà gaudir de la poesia d'Enric Casasses, del teatre de Montse Grifoll i Carlos Carbajo, de Tràfec Teatre; dels versos del poeta de Gironella Vicenç Zumajo; de les imatges del fotògraf Javier Sala; del pintor Txema Rico i de les virtuts de més d'una desena d'artistes més, que donaran sentit a la natura, tot barrejant-la amb la cultura. 
Arxivat a