Publicades les notes de tall per a les universitats catalanes

Ja es poden consultar les dades del curs 2016-2017

Redacció
12 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:13h

Exàmens de selectivitat Foto: Martí Albesa


Universitats i Recerca ha publicat aquest migdia les notes de tall per a les universitats catalanes per al curs 2016-2017. Ja estan accessibles a través d'Internet, en aquest enllaç.

Al Berguedà, els estudiants de l'IES Guillem de Berguedà Nil Ballús i David Rial van ser els que van treure les notes més altes a la comarca, amb un 9,3 sobre 10. En declaracions a NacióBerguedà, van explicar l'experiència i van confiar en tenir prou puntuació per entrar a les carreres que volien estudiar, els dos mateixa; el doble grau de matemàtiques, més enginyeria i informàtica.

Respecte dels altres centres, la segona nota més alta del Berguedà va ser per a Laura Buscallà de l'Institut Pere Fondevila de Gironella, mentre que la tercera se'n va anar fins a Bagà, on Ariadna Maldonado va aconseguir un 8,98. Pel que fa a l'Institut de Puig-reig, que feia dos anys que acumulava la millor nota, la més alta va ser per a Laura Escudé, amb un 8,9, mentre que la darrera va tornar a quedar-se a Berga, amb un 8,8 d'Anna Escobet, de l'Escola Xarxa.