El Segar i el Batre i l'amor adolescent, protagonistes d'un nou espot turístic

El treball audiovisual comptarà amb elements interactius | La gravació va acabar dilluns a la nit

Cristina Prat
18 de juliol del 2016
Imatge de la gravació de l'espot turístic a Avià
Imatge de la gravació de l'espot turístic a Avià | Carles Seuba
L’audiovisual va ser un dels protagonistes diumenge passat, a la festa del Segar i el Batre d’Avià. Un espot de divulgació turística dirigit per Carles Seuba i produït per Fina Films, amb guió de Guillem Escriche i música de Carles Cases, va ser gravat en el marc de la festa avianesa per transportar i divulgar l’essència del camp i de les costums pageses. 

El director del treball audiovisual, Carles Seuba, ha afirmat a NacióBerguedà que la finalitat de l’espot és “buscar la divulgació de la festa més enllà de les nostres fronteres”. Es tracta de la recreació d’una història d’amor adolescent amb el rerefons de la festa del Segar i el Batre, ambientada als anys 40, segons ha avançat el director. Seuba, també ha afegit que l’atractiu que tindrà l’espot seran les plataformes interactives. Així, "les persones que tinguin coneixements sobre la festa, podran anar-lo introduint a través d’aquestes plataformes" ha dit. A més, hi haurà links a l’espot, fet que permetrà a la gent mantenir converses, o fins i tot, adjuntar material que creguin convenient.
 

Imatge de la gravació de l'espot turístic a Avià Foto: Carles Seuba


Durant la jornada de la festa es van enregistrar la major part d’escenes de l'audiovisual, i durant el passat dilluns al vespre es va acabar el rodatge amb la gravació de les últimes escenes de nit. El treball compta amb la participació d’un total de vuit persones a l'equip tècnic, quatre actors i una vintena de figurants. 
 

Imatge de la gravació de l'espot turístic a Avià Foto: Carles Seuba

 

Imatge de la gravació de l'espot turístic a Avià Foto: Carles Seuba