Sis piscines del Berguedà es mullen per l'esclerosi múltiple

A tot Catalunya més de 600 instal·lacions s'han sumat a la campanya i es calculen 70.000 participants

Redacció
11 de juliol del 2016
Actualitzat el 12 de juliol a les 12:02h

Mulla't per l'esclerosi múltiple a Puig-reig. Foto: AjPuig-reig


Més de 600 piscines catalanes han participat aquest diumenge en la campanya solidària "Mulla't per l'esclerosi múltiple", per recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia. La d'enguany és la 23a edició de la cita organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple.

A les piscines adherides a la causa hi haurà una taula on poder fer els donatius i es vendran també productes que serviran per finançar els serveis de neurorehabilitació de la fundació. A més, s'han editat tovalloles, samarretes, bosses, necessers i altres objectes per col·laborar.

Durant el diumenge, s'han organitzat tota mena d'activitats lúdiques i festives per atraure el màxim nombre de persones. En conjunt es calcula que més de 70.000 persones s'han banyat per l'esclerosi múltiple.

A part de recollir fons, el "Mulla't" també serveix per sensibilitzar a la població respecte l'esclerosi múltiple, una malaltia que afecta unes 7.000 persones arreu del país.

Al Berguedà, són poques les piscines que s'hi han sumat, tot i que han augmentat respecte de l'any passat. Segons les dades del Mulla't, hi han participat piscines de Berga, Borredà, Casserres, Gironella, Guardiola de Berguedà i Puig-reig.