Èxit en el «DesTAPA el Vall» de Berga que exhaureix gairebé tots els pintxos

Les activitats infantils van enllaçar amb el sopar, que va aplegar centenars de persones

Redacció
11 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:04h

Nit de tapes al Vall Foto: Cedida.


Tapes, menjar, calor i molta gent. L'èxit ha omplert el "DesTAPA el Vall" que s'ha celebrat aquest passat dissabte al passeig de la Indústria per part dels comerciants de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga (UBIC). Es tracta de la segona edició d'aquesta activitat, que va complementar el sopar de pinxos del mes d'octubre passat, i que, si és possible, encara va encabir més persones que llavors. 

"A la gent li va agradar moltíssim", ha declarat Olga Amat, de Jugajoc, en nom dels botiguers d'aquesta zona comercial. Segons ha explicat a NacióBerguedà, els jocs que es van preparar a la tarda pels infants ja van enllaçar amb el sopar, i molta gent va acabar aprofitant el bon temps i la calor del cap de setmana per quedar-se fins als concerts: "Al vespre, vulguis o no, la gent no té mai tard". 
 

DesTAPA el Vall Foto: Cedida.


Pel que fa a les tapes ofertes per una desena de restaurants i botigues d'alimentació de la zona comercial, Amat ha afirmat que van tenir "molt èxit". De fet, ha relatat, "el menjar es va vendre pràcticament tot", amb un molt bon sabor de boca per part de les persones que hi van participar, així com dels comerciants. En total, es calcula que es van repartir prop de 2.000 tapes. A més, tot això es va complementar amb els concerts de "We are us" i "Thug life", que també van atraure una gran quantitat de gent pel fet de ser de Berga, i que van acabar d'ambientar el Vall. 

De fet, els organitzadors es plantejaven aquesta fita com una bona manera d'igualar o millorar l'èxit de la passada nit de pintxos i, segons han dit, això es va aconseguir. D'ara endavant, i tot i que s'haurà d'acabar de parlar amb la resta de botiguers, la intenció seria repetir anualment aquest esdeveniment i que, cada juliol, es convertís en una cita obligada de dinamització i atracció turística.

"Voldríem consolidar-ho com una cosa de cada any", ha remarcat Amat. "Com que el resultat és bo i positiu, la gent també t'ho diu i et felicitat, i això és un pas per tornar-ho repetir i intentar millorar-ho", ha afegit. 
 

Una colla de gent anant a buscar tapes Foto: Cedida.

 

Variat de tapes al DesTAPA el Vall Foto: Cedida.

Arxivat a