instal·lacions esportives

CiU proposa treure a concurs la gestió de la piscina del Lledó

Mònica Garcia assegura que la piscina no te "perspectiva de futur" com a tal | La regidora voldria fer una planificació esportiva a la zona del parc

per Aida Morales, 9 de juliol de 2016 a les 18:18 |
Piscina del Lledó de Berga | Aida Morales
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest estiu en fa cinc que la piscina del Lledó de Berga ja no s'obre. Una instal·lació situada al parc del Lledó, que donava servei a la vessant nord de la ciutat, però que amb els anys s'ha anat deixant abandonar per problemes greus en l'estructura. Aquesta instal·lació, però, continua mantenint viva l'esperança de molts veïns per a realitzar-hi alguna acció i, en aquest sentit es va fer sentir CiU de Berga en el darrer Ple municipal. 

El regidor Pau Bessa es va interessar per la piscina i, tal com va proposar a l'equip de govern, una possibilitat potser seria treure a concurs la seva gestió, amb els requisits d'arreglar els molts problemes que actualment acumula. Segons la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Berga, Mònica Garcia, aquesta és una proposta que es podria estudiar, així com la de vincular la concessió de la piscina coberta del Tossalet amb aquesta. 


Ara per ara, però, la piscina pateix greus danys i, segons Garcia, potser s'hauria de realitzar una piscina totalment nova. Segons va dir, aquesta es va trencar pel mig i, quan es va intentar solucionar l'esquerda posant-hi ciment, el pes d'aquest encara la va fer més gran. A tot això s'hi sumen, a més, problemes d'accessibilitat, ja que els vestidors són a baix i cal utilitzar les escales. 

"Ens sembla que com a piscina, la del Tossalet cobreix les necessitats de Berga", va declarar la regidora. El que sí que es voldria, va dir, és que tota la zona pogués integrar-se dins d'una planificació esportiva. 

 

Participació