Tapes i concerts, en el «DesTAPA el Vall» d'aquest dissabte

La iniciativa sorgeix després de la bona acceptació del sopar de pinxos

Redacció
08 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:10h
Aquest proper dissabte 9 de juliol, els comerciants del Vall estaran de festa. Aquests, que formen part de la Unió de Botiguers i Comerciants de Berga (UBIC) preparen al passeig de la Indústria un dia ple d’activitats després de l’èxit del sopar de pinxos del mes d’octubre passat. 

"DesTAPA el Vall", aquesta és la proposta que els botiguers de Berga organitzen per aquest dissabte. La iniciativa ajudarà a aportar caliu a l’eix comercial i començarà amb les activitats infantils a les 17.30 hores. A les 20.30 hores es farà un sopar, on s’hi podran degustar un sortit de tapes dels establiments d’alimentació i restauració adherits a l’associació de comerciants. L’ambient i la gresca continuarà després del sopar amb els concerts dels grups berguedans, “We are us” i “Thug life”. 

Segons els organitzadors, aquesta pot ser una bona ocasió per igualar o millorar l’èxit que va tenir el sopar de pinxos que es va fer al Vall el passat mes d'octubre. De fet, la bona acceptació que va tenir el sopar de pinxos per part dels ciutadans i les peticions que han fet moltes persones perquè es tornés a fer un acte semblant, han estat el detonant perquè els comerciants apostessin per organitzar aquest acte. 

Així doncs, l'eix de botiguers espera que es mantingui la calor d’aquests últims dies, els ciutadans surtin al carrer i participin en les diverses activitats. 
 

Sopar de 'pinxos' al Vall de Berga Foto: Aida Morales.