L'Ajuntament de Berga amplia de 12.000 a 15.000 les ajudes per a material escolar

El consistori debatrà al Ple municipal les bases reguladores de prestacions socials, i per a llibres i material escolar

07 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:17h
La regidora d'Atenció a les Persones, Anna Alsina, i l'alcaldessa, Montse Venturós, en roda de premsa.
La regidora d'Atenció a les Persones, Anna Alsina, i l'alcaldessa, Montse Venturós, en roda de premsa. | Aida Morales
L'Ajuntament de Berga debatrà aquest dijous en Ple municipal les bases reguladores que a partir d'ara establiran els criteris per a optar a ajuts per a material escolar i prestacions socials de caràcter econòmic. Així ho ha explicat la regidora d'Atenció a les Persones, Anna Alsina, en la roda de premsa prèvia a la sessió plenària, on ha remarcat que aquestes bases es creen "per primera vegada". 

Fins el moment, doncs, els criteris eren els que establien els serveis socials, les escoles, institucions i les entitats. A més, segons ha indicat, i pel que fa a les prestacions per a llibres i material escolar, la dotació s'amplia de 12.000 euros a 15.000 durant l'exercici del 2016. 

Les noves bases reguladores establiran les prestacions, les modalitats, la tipologia, qui poden ser-ne les persones beneficiàries, els requisits, les obligacions, els criteris d'atorgament o les quantitats, entre d'altres. En conjunt, ha remarcat, els criteris s'adaptaran als de les prestacions que s'atorguen a nivell comarcal.
Arxivat a