El Culturitza't aposta per la música clàssica a Viladomiu Nou

L'Ajuntament de Gironella deslocalitza l'acte per traslladar la cultura a llocs emblemàtics del municipi

Redacció
06 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:03h
Melanzana Ensemble, primer grup que tocarà al Culturitza't
Melanzana Ensemble, primer grup que tocarà al Culturitza't | Ajuntament de Gironella
El proper dissabte 9 de juliol arriba un nou acte del Culturitza't, enguany marcat per la diversitat i les novetats del cicle cultural. En aquest cas, el cicle apropa un dels seus actes a Viladomiu Nou i fa arribar, d'aquesta manera, la cultura a llocs emblemàtics de Gironella. 

La Melanzana Ensemble, una formació que interpreta música clàssica, serà l’encarregada de trencar el gel amb el primer acte del cicle cultural que  es deslocalitza per primera vegada i es trasllada a la Torre de l'Amo a Viladomiu Nou. Lluís Vall, regidor de Cultura, ha explicat que aquesta deslocalització pretén acostar la cultura als diferents punts del municipi. En funció del resultat d'aquest primer acte, el cicle s'instal·larà o no a la colònia tèxtil del municipi. 

Vall assumeix que és un doble repte perquè també és el primer cop que s’aposta per la música clàssica de la mà d’una formació formada per la soprano, Queralt Aymerich; els violins de Marta Atcher i Mònica Roca; la viola de Julián Enciso; el cello d’Arnau Rovira; el fagot de Matthias Löffelmann, i la tiorba de Carles Blanch.

La Melanzana Ensemble és una formació, que va néixer al gener del 2016 i que agrupa joves del territori. A Viladomiu Nou el grup presentarà un programa que combina la música barroca i un recull de cançons tradicionals catalanes que esperen transmetre al públic d’una manera alegre, fresca i jove.

Les entrades anticipades del concert es poden comprar a l’Ajuntament de Gironella i a la Llibreria Guinó a un preu de 6 euros. Aquestes inclouen una visita guiada a la Torre de l'Amo i al Museu que obrirà a les 19.00 hores del mateix dissabte abans del concert, que començarà a les 20h. El mateix dia també es podran comprar entrades a taquilla.