«Juliols amables», la nova aposta cultural del Konvent per aquest estiu

Música, dansa, exposicions i un sopar popular aquest mes de juliol al Konvent

Redacció
06 de juliol del 2016
Actualitzat a les 11:30h
Edifici del Konvent
Edifici del Konvent | Abel Castells
El Konvent prepara per aquest mes de juliol una sèrie de projectes artístics i culturals, sota el nom de "juliols amables". Segons l'associació cultural, es tractarà "tot un mes ple d'emoció". 

Els actes comencen aquest divendres 8 de juliol amb el concert de la canadenca Greeta Pearson a les 23.30 hores que ja havia actuat en una ocasió anterior al Konvent. D'altra banda, l'associació cultural inaugura el mes i amb ell també una nova exposició, "Collage Rotos" amb obres creades per nou artistes diferents, totes elles però fetes amb una tècnica artística comuna: el collage. L'exposició es podrà veure des del dia 9 i fins al 31 de juliol. A més, per presentar-la, el proper dissabte 9 de juliol a les 19.00 hores hi haurà un "Collage poètic i musical" a través del projecte "Obsession" que presenta Jordi Pagès, acompanyat de la lectura poètica i musical d’Ivette Nadal, Meritxell Cucurella-Jorba i Guim Valls.

Després de l'acte, a les 21.00 hores es farà un sopar popular. La vetllada estarà amenitzada amb un un collage sonor d’àudio a dues pistes a càrrec de Ea7_dmZ. Aquest cap de setmana també hi haurà l'actuació de Núria Guiu que exposarà el projecte "Likes" de dansa contemporània. 

Aquest també serà un mes de festivals al Konvent. Primer arribarà el Festival d'Arts Escèniques, Turbina a la Colònia Vidal entre els dies 15, 16 i 17 de juliol. I ja per tancar el mes, l'associació durà a terme el el Festival Salt Mortal, que se celebrarà el dissabte 30 de juliol, i que comptarà amb una fusió d'artistes molt diversos com: Opatov, Polseguera, Dofí Malalt, Regalim, Vàlius, Super Gegant, Power Burkas i l'Hereu Escampa.