Salut i esport s'uneixen, amb activitats gratuïtes a la piscina de Berga

Alter Sport realitza un programa d'activitats puntuals i continuades cada dia | Mònica Garcia espera promocionar l'esport durant els mesos de juliol i agost

06 de juliol del 2016
Actualitzat a les 10:45h
La regidora d'Esport, Mònica Garcia, i el director d'Alter Sport, Albert Navarrete
La regidora d'Esport, Mònica Garcia, i el director d'Alter Sport, Albert Navarrete | Aida Morales
Salut i esport van, indestriablement, de la mà. Per això, i amb aquest convenciment, el gimnàs Alter Sport de Berga va proposar a l'Ajuntament que, durant aquest estiu, es poguessin realitzar activitats relacionades amb aquests dos conceptes, aprofitant el complex d'oci de la piscina. Una idea, ha explicat la regidora d'Esports, Mònica Garcia, que va ser considerada una molt bona notícia, amb l'objectiu de "promocionar l'esport", així com la zona esportiva que envolta l'equipament. 

Aquest va ser l'inici del programa "Salut a l'estiu", que portarà a terme Alter Sport de manera desinteressada durant els mesos de juliol i agost. Concretament, ha explicat el director del gimnàs, Albert Navarrete, aquesta iniciativa surt de la seva "inquietud" de fer coses, així com del convenciment que s'han de promocionar els "hàbits saludables". A més, ha destacat, la seva empresa vol aportar més coses que la simple activitat econòmica ja que, segons ha dit, així han de ser "les empreses del futur". 
 

El director d'Alter Sport, Albert Navarrete Foto: Aida Morales.


D'aquesta manera, doncs, s'han programat tot un seguit d'activitats continuades o puntuals, destinades a joves o a persones adultes. Les adreçades als joves de 12 a 16 anys són zumba i kick-boxing, i es faran els dimarts i els divendres a les 10.30 del matí. Les que s'han preparat per a adults, són aiguagim (dilluns a les 10.30), zumba (dimarts a les 19.30), outdoor training (dimecres a els 19.30) i pilates (dijous a les 19.30). Pel que fa a outdoor training, una preparació física i running pels parcs de Berga, la sortida serà a la piscina, tot i que no es farà en aquest emplaçament. 

Per altra banda, ha destacat Navarrete, també és significativa la implicació de diverses entitats de la ciutat, com ara el Club Bàsquet Berga, els Mountain Runners, el Club Esquí Berguedà o El Tossalet. Les activitats amb aquestes associacions es faran dies puntuals del juliol i agost, i seran una caminada amb lluna plena, el "Mulla't per l'esclerosi múltiple", un torneig 3x3 de bàsquet, una exhibició de natació sincronitzada, un torneig de volei platja, un sopar a la fresca, la xerrada "Deixa de fer dieta i alimenta't bé" o ioga a la fresca.

Com que aquest programa s'ha organitzat amb poc temps, ha reconegut la regidora, durant els propers mesos es podrien acabar d'incloure diverses activitats. En aquest cas, ha dit, es promocionaran a través de les xarxes socials i els canals de l'Ajuntament.