El radar per trams de la C-16 entre Berga i Bagà entrarà en funcionament aquest juliol

MAPA Els deu nous radars per tram d'aquest estiu a la xarxa viària catalana

Redacció
01 de juliol del 2016
Actualitzat a les 15:19h
Deu radars per tram entraran en funcionament e
Deu radars per tram entraran en funcionament e | Adrià Costa
Una de les estratègies de Trànsit per reduir l'elevada sinistralitat viària és la instal·lació de radars de tram, sistema que controla la velocitat dels cotxes entre dos punts. Aquest juliol se n'instal·laran deu més a les carreteres catalanes mentre que abans d'acabar l'any n'hi haurà nou més. D'aquesta manera, la xifra total serà de 30.

Els de l'estiu se situaran a l'A-7, la C-16, l'N-II i la C-66. Concretament, a l’autovia A-7 a Tarragona (entre Vila-seca i Altafulla), a la carretera C-16 a Cercs (entre Bagà i Berga), en un altre punt de la carretera C-16 a Sant Cugat del Vallès (entre Terrassa i Barcelona), a la Nacional II entre Capmany i Agullana i a la carretera C-66 entre Corçà, Flaçà i Sant Joan de Mollet.



Ubicació nous radar de tram juliol 2016ViaSentit
TarragonaA-7Vilaseca
TarragonaA-7Altafulla
CercsC-16Bagà
CercsC-16Berga
Sant Cugat del VallèsC-16Terrassa
Sant Cugat del VallèsC-16Barcelona
Capmany-AgullanaN-IILa Jonquera
Capmany-AgullanaN-IIFigueres
Corçà-Rupià-La Pera-Flaçà-Sant Joan de MolletC-66Bordils
Sant Joan de Mollet-Flaçà-La Pera-Rupià-CorçàC-66Corçà

Abans que acabi el 2016 n'hi haurà nou més: dos a Lleida a l’autovia A-2 entre Vilagrassa i Tàrrega, dos més també a l’autovia A-2 entre Argençola i Jorba, encara un altre a l’autovia A-2 però entre Sant Vicenç dels Horts i Pallejà (sentit Lleida), dos més a Vilanova i la Geltrú a la carretera C-31, un a la carretera C-17 entre Parets del Vallès i Lliçà d’Amunt i un també a l’autopista AP-7 entre Barberà del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda.