L'Ajuntament d'Avià torna a reclamar la depuradora al Govern

La Delegació del Govern a la Catalunya Central afirma que parlarà amb l'ACA

Redacció
30 de juny del 2016
Actualitzat el 04 de juliol a les 9:49h

L'alcaldessa d'Avià, Patrocini Canal, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i el regidor Josep Subirana Foto: govern


L'Ajuntament d'Avià ha tornat a traslladar, aquesta vegada a la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, la seva preocupació envers la depuradora, que s'havia de construir aquest 2016, però que s'ha demorat. Segons ha informat la Delegació a través d'un comunicat, aquest ha estat un dels aspectes que s'ha tractat en la visita que Vilagrà ha fet a aquest consistori, coincidint amb les visites periòdiques que es fan a tots els municipis, i que formen part del pla de treball per conèixer el territori de primera mà.

La delegada del Govern s'ha reunit amb l'alcaldessa d'Avià, Patrocini Canal, i el regidor de Medi Ambient, Qualitat de Vida i Sanitat, Josep Subirana, amb qui ha parlat de les principals problemàtiques que estan tenint amb l'ACA i les dificultats per establir tempos respecte de la depuradora. A tot això, a més, s'hi suma la pressió ciutadana, una plataforma que reclama la urgència de la depuradora, i que ja ha adreçat una queixa al Síndic de Greuges. Per la seva part, Vilagrà s'ha compromès a tractar i vetllar el tema amb els titulars de l'ACA i amb el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Així mateix, la reunió també ha servit per tractar diferents temes d'interès municipal, com pel que fa aspectes relacionats amb ensenyament, segons han informat.