El primer concert del FeMAP farà sonar Vivaldi a Berga aquest diumenge

Els berguedans podran viure una versió pirinenca de les Quatre Estacions

Redacció
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 14:17h
El Festival de Música Antiga dels Pirineus ja arriba al Berguedà. Després de l'èxit de passades edicions, enguany s'espera que el cicle augmenti els visitants i l'interès per aquest tipus de música. El primer concert serà "Les Quatre Estacions", del venecià Antonio Vivaldi, tot i que estarà arranjat especialment per a l'ocasió. Serà diumenge 3 de juliol a les 21.00 hores al Teatre Municipal. 

De fet, i segons ja van indicar, la col·lecció de quatre concerts per a violí, cordes i continu, que Vivaldi va escriure el 1723 era una de les assignatures pendents del festival. La seva producció ha anat a càrrec del violinista lleidetà Joan Espina, que s'ha envoltat d'un potent planter d'instrumentistes especialitzats en la interpretació amb criteris històrics, que tenen o han tingut relació amb les zones on es desenvolupa el FeMAP. Per això, es conclou que aquest concert serà el més pirinenc que Vivaldi hagués pogut crear mai. 
 
Les entrades es poden comprar per Internet a la web del FeMAP o a presencialment a l’Oficina de Turisme de Berga, al preu de els 18 euros les anticipades i 15 euros la tarifa reduïda. El cost a taquilla és de 22 euros la tarifa normal i 18 euros la reduïda. El preu d’entrada reduïda és per als Amics del FeMAP, per persones entre 15 a 25 anys i a partir de 65 anys, a més d’altres col·lectius que han signat un acord de col·laboració amb el FeMAP.