Pirat's Sound Sistema, cap de cartell de la Festa Major de Terradelles

Concerts, màgia, activitats esportives i tradicionals ompliran el barri aquest cap de setmana

Cristina Prat
30 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:39h

Imatge d'un concert Pirat's Sound Sistema. Foto: Pirat's.


Pels volts de Sant Pere arriba una de les primeres festes majors de la comarca, la Festa Major de Tarradelles. Enguany, l'Ajuntament de Bagà i l'Associació de Veïns de Sant Pere de Terradelles han preparat una Festa Major de luxe, carregada d'actes per a tots els públics. 

Aquest divendres 1 de juliol comencen els actes de la festa. A partir de les 18.00 de la tarda hi haurà inflables per als més petits. El mateix divendres arriba la IV Caminada Nocturna a les 22.00 de la nit, i a les 24.00 hores, es donarà el tret de sortida a la nit jove amb els concerts de El Kiwi, Pikot Negre i Pirat’s Sound Sistema, el plat fort de la nit. 

Les activitats continuaran el dissabte 2 de juliol a les 12:00 del migdia amb la festa de l'escuma i el Concurs de Truc a les 16.00 de la tarda (les inscripcions per parelles tenen un cost de 10€). A les 18.00 hores es faran activitats de Tir amb Arc amb els arquers de Brocà.  A les 22.00 encesa del foc de Sant Pere i a continuació es farà el ball amb l’orquestra Shakata. Més tard, hi haurà Disco Mòbil amb Divertimento Show. 

El diumenge 3 de juliol a les 10.00 hores se celebrarà la tradicional Missa de Campanya a la Plaça de Sant Pere i tot seguit, es repartirà xocolata desfeta. A les 11.00 i fins a les 14.00 hores a la pista de Terradelles es farà un taller de màgia on els més petits podran aprendre, de forma gratuita, a fer petits trucs màgics i il·lusionistes. De cara a la tarda, i al final de la festa, es farà el partit de futbol casats vs solters al camp de futbol. A les 18.00 els ballets a càrrec de l’Esbart Cadí i Carles Xandri serà l’encarregat de tancar la Festa Major amb el ball de fi de festa. 
Arxivat a