Un Verkami recapta més de 700 euros per poder tirar endavant el Punk al Bosc

El festival gratuït es farà el 23 de juliol a la Font Negra

Redacció
15 de juliol del 2016
Actualitzat el 17 de juliol a les 19:32h
Font Negra de Berga, on es fa el festival Punk al Bosc
Font Negra de Berga, on es fa el festival Punk al Bosc | Punk al Bosc
Els organitzadors del festival alternatiu Punk al Bosc, que es fa des del 2002 a Berga, han posat en marxa durant les darreres setmanes una recaptació de diners a través de la plataforma Verkami, amb què pretenen ajudar a finançar aquesta festa, que anualment s'organitza de manera autogestionada, i que des del 2005 es va convertir en un homenatge pòstum anual al seu creador, Josep Maria Isanta. 

Enguany, i degut als problemes de finançament, s'ha iniciat aquesta recollida de fons amb un objectiu de 700 euros, per tal de pagar els grups que vindran a tocar i muntar el festival gratuït. Aquesta quantitat, però, ja s'ha superat. En aquest festival, ha recordat l'organització, no es cobra entrada ni hi ha patrocinadors, de manera que es necessita una inversió inicial per pagar el lloguer de l'equip de so, una assegurança de responsabilitat civil o l'ambulància. 

A més, recorden que és un festival sense ànim de lucre, i que els diners que s'aconsegueixen es destinen en pagar les bandes i a configurar la propera edició. Enguany, aquest serà el 23 de juliol a la Font Negra, com és habitual des del 2006. El format, han continuat, serà d'un sol dia, amb una zona d'acampada gratuïta, un dinar popular i el trail al bosc. D'aquesta manera, doncs, es dóna l'opció d'aprofitar el festival per gaudir de la natura, així com de la bona música i companyia.

El Verkami estarà actiu fins el 17 de juliol, i els mecenes rebran samarretes, xapes, gorres, el CD doble "Branques" homenatge a Josep Mª Isanta o el llibre "Gotes de Silencio", que és un recull de poemes de Josep Maria Isanta.